mat1.jpg

INTRESSEANMÄLAN

ATT ÄTA RÄTT

Dagens samhälle har medfört att fler och fler drabbas av så kallade livsstilsrelaterade sjukdomar som övervikt, typ 2 diabetes och höga blodfetter. Sammantaget leder dessa riskfaktorer till en förhöjd risk att insjukna i hjärt- och kärlsjukdom mm. Samtidigt är debatten om kost och träning i media förvirrande vilket kan göra det svårt för gemene man att veta vad man ska äta för att må så bra som möjligt i nuet samt förebygga sjukdom längre fram i livet.

Under en 60 eller 90 minuters föreläsning så informerar vi om hur man förebygger dessa sjukdomar samt går igenom näringslärans grunder med fokus på energikällorna kolhydrater, fett och proteiner. Vi talar om en bra måltidsordning och vi kommer visa praktiska exempel på hur ett dagsintag kan se ut samt ger förslag på lämpliga mellanmål. Fokus ligger på att hitta en hälsosam grund i kosten som passar individen. Mat ska smaka gott och vi förespråkar inte ”bantning”! Livskvalitet är hörnstenen i alla förändringar i kosten, det handlar om att hitta det som passar dig.

Det finns utrymme för dig som företagare att välja föreläsningens fokus. Kanske vill ni veta mer om just kost vid träning, hur man förebygger sötsug, information om modedieter, hur man handskas med födoämnesallergier eller hur man lyckas med en bestående viktnedgång.

Föreläsningen hålls av Sierra de Goldsmith, leg. Dietist, tränare, massageterapeut samt instruktör inom kettlebells och yoga. Sierra tränar själv på hög nivå och har ett stort intresse för matglädje, matlagning, fysiska utmaningar och att hjälpa andra hitta sin väg till ett lite mer hälsosamt liv.

För pris & info, begär offert på info@creolwell.se eller ring växel 031-380 95 00, 0738979240.